Det kan være relevant med en tværprofessionel indsats, for at optimere behandlingen og opnå et varigt resultat. Jeg samarbejder med en bred vifte af terapeuter og behandlere fra andre sundhedsprofessioner og henviser altid videre, når jeg finder det vil gavne dit behandlingsforløb.

Min tilgang er fokuseret på at give dig information, manuel behandling, træningsterapi og rådgivning i forhold til den problematik, du måtte have. Vi starter med en samtale, som lægger grunden for den videre undersøgelse, jeg vil foretage, for at vi sammen kan komme frem til et behandlingstilbud, som er rettet mod dine specifikke problematikker og ønsker.

Jeg har speciel erfaring med problematikker omkring nakke, skuldre og ryg og arbejder herudover specialiseret med stemme/hals- og kæbeproblematikker.

GigaLaser & PowerLaser

På klinikken har jeg tilgang til GigaLaser og PowerLaser, hvilket er en smertefri behandlingsteknik, som ved akutte skader kan stimulere kroppens naturlige helingsprocesser og mindske smerter ved mere længerevarende smertetilstande.

Massage

Jeg tilbyder også massage. Jeg har arbejdet som massør gennem 23 år i forskellige sammenhænge og har været tilknyttet Folketeatret, Caféteatret, Nørrebros Teater og Østre Gasværk.

 

  1. konsultations varighed: 60 minutter

https://www.facebook.com/NoGripPullStrap/